Wij zijn open op afspraak | We are open by appointment
Alinker passingen alleen doordeweeks
tel +31 6 52685570 . info@vierfiets.nl

Reacties van andere huurders

Reacties van andere huurders

Lees hier de reacties van andere huurders. Mocht je ook je ervaringen willen delen, dan kun je hier een bericht achterlaten.

16 Reacties

 1. Lisette en Ruud 1 maand geleden

  We hebben genoten van een heerlijke fietstocht.
  Wij (twee vijftigers) hebben onze ouders (eind zeventig en begin tachtig) mee uit fietsen genomen.
  We zijn de binnenstad doorgefietst, hebben een stuk langs het Valleikanaal gefietst en zijn naar de Treek geweest.
  Het was een perfecte combinatie.
  Je zit met zijn vieren bijeen, dus je kunt gemakkelijk een praatje met elkaar hebben. Geen verwarring over links- of rechtsaf, want er is maar 1 bestuurder. En ben je moe, dan trap je even niet mee. En ben je allemaal moe? Dan gaat de ondersteuning wat harder
  De hapjes en drankjes kunnen achter in de mand mee.

  Echt een aanrader.
  Zeker ook door het prettige contact met de verhuurder, Sjoukje. Erg verzorgend en ontspannen.
  Dank je wel.

 2. Wisse Zantema 2 jaar geleden

  Heel veel plezier hebben we afgelopen donderdag (Hemelvaartsdag) gehad op de vierfiets: met z’n zevenen erop (4 volwassenen en 3 jonge kinderen). Ernaast hadden we nog een gewone fiets met 2 kinderzitjes. Zo konden we volop genieten van de Treek en was het geweldig ook een stuk door Amersfoort te rijden. Het lokte af en toe leuke reacties uit. En de kleinkinderen konden er geen genoeg van krijgen. Voor herhaling vatbaar!
  Families Zantema en Bos (Amersfoort / Bunschoten)

 3. Janny 5 jaar geleden

  Vandaag gingen we na een gedegen uitleg van Sjoukje een dagje erop uit met de vierfiets. Wat was dat leuk! De lunchtip hebben we ook opgevolgd en dat maakte dit uitje helemaal perfect! Kortom: A A N R A D E R

 4. Esther De Bruin 5 jaar geleden

  Wat een leuke dag hebben wij gehad met zn 10-en!
  Leuk met de vierfietsen naar Pyramide van Austerlitz gereden en daar een picknick gehad met elkaar.
  Wat een vriendelijke en behulpzame mensen zijn jullie, Sjoukje en echtgenoot!
  Hartelijk dank voor de fijne middag!

 5. Sieta Koet 9 jaar geleden

  Op 14 februari 2015 organiseerde de serviceclub Soroptimisten Amersfoort de jaarlijkse bridgedrive in zorgcentrum De Koperhorst. De opbrengst kwam ten goede aan de Voedselbank.
  Mijn echtgenoot Will won met zijn bridgepartner de 1e prijs: 4 uur fietsen met de BuitenGewoonFiets. Mijn clubgenoten AnneMarie en Ulrike reageerden enthousiast op mijn uitnodiging om mee te fietsen.
  Op 25 augustus was het zover. Via een prachtig rondje in de oude binnenstad van Amersfoort vervolgden we onze tocht door de prachtige bossen van landgoed Den Treek. Na 3 uur fietsen en nét voor een stortbui arriveerden we weer op de thuisbasis.

  Wat een leuke attractie om Amersfoort en omstreken op deze manier te ontdekken.

  Sieta Koet
  Soroptimisten Club Amersfoort

  24F7055F-C689-4F78-85F0-D8A56002EC03

 6. Lia de Wit 9 jaar geleden

  Ons jaarlijkse zussenuitje van 9 (schoon)zussen voerde ons dit jaar naar Amersfoort, en wat ga je dan doen? Varen, wandelen of….het werd fietsen op de Vierfiets. We hebben het een bijzonder leuke ervaring gevonden om zó Amersfoort en omgeving te bekijken en ook zelf lekker bezig te zijn. We kregen vooraf goede uitleg over de fietsen, verder was aan alles gedacht, zelfs poncho’s kregen we mee (hebben ze gelukkig niet nodig gehad)
  Al met al was het een reuze leuke middag en we kunnen iedereen zo’n middagje vierfietsen van harte aanbevelen!!

 7. Christine Boon 9 jaar geleden

  22 augustus 2015, kreeg ik van mijn kinderen een verrassing, iets met fietsen. Kortgeleden heb ik een knieoperatie gehad, waardoor ik nog steeds niet kan fietsen, dus ik dacht “fietsen?? Hoe dan??”
  Lieve mensen wat was dat heerlijk, m’n zielige beentje deed het geweldig, we hadden 2 van die Vierfietsen, met z’n 8-en + hond in een mand achterop, picknicken in de Soesterduinen!! 3 generaties op 1 fiets!!!!!! Ik gun het iedereen!!!!!!!!

  Veel dank aan mijn kinderen en aan Sjoukje en Christian!!
  Christien Boon

  2015-08-22 10.24.56-site

 8. Galih Dewandaru 9 jaar geleden

  It’s a wonderful experience, more than great!!!
  The most perfect part, is when we do it with full member (4 people), so you just need to sit in front, and let the others boost the pedal. You just need to sit calm, relax in the bike, see the panorama around.

  Most recommended to try..

  P1030140-site

 9. Ben en Zita 9 jaar geleden

  Met z’n vieren op de 4-fiets ’s avonds door de mooie bosrijke omgeving van Amersfoort gereden, avondzonnetje erbij, prachtig. Af en toe even laten verwennen door de trapondersteuning bij te schakelen en zo hebben we heerlijk ontspannen van de omgeving kunnen genieten. Een unieke leuke bezigheid en we hebben veel lol gehad!

  20150418_180646-site

 10. Jeanette vd Brink 9 jaar geleden

  Erg leuke dag gehad en een ontzettende enthousiaste verhuurder.
  Aanrader.

 11. Elsbeth Roelofs 9 jaar geleden

  Wij hadden de Vierfiets een middag meegenomen voor een familiefeestje in het theehuis in Leusden. Het was een groot succes! Zelf eerst lekker trappen naar het theehuis met zijn drieën. Wij twee rustig trappen, kijken en onze dochter vrolijk kletsend in het kinderzitje achterop. Tijdens het feest was de fiets een leuke attractie voor mijn puberneven en -nichten. Lekker buiten heen en weer rijden over het fietspad, terwijl de meeste volwassenen binnen aan het kletsen waren. Vet. En daarna hadden wij met zijn drieën weer een leuke en frisse rit terug naar Amersfoort!

  2015-04-04 12.26.51-site

 12. Nora 10 jaar geleden

  hy vierfiets ik vond de vacantie supper cool en leuk met mama papa en tio xxx nora

 13. Familie Trein 10 jaar geleden

  Wij hebben de Vierfiets een zondagmiddag in mei gehuurd en wat was dat een superleuke ervaring. Onze kinderen (9 en 11 jaar) vonden het geweldig. En wij ook.
  Door Birkhoven naar Het Soester Hoogt voor een lekker kopje koffie en daarna doorgefietst langs De Stompert naar De Gezelligheid aan de Doorenseweg voor een ijsje. Via De Treek zijn we weer richting Amersfoort gefietst.
  Deze originele ervaring hebben we cadeau gedaan aan ‘de man des huizes’, maar we hebben er gelukkig allemaal van ‘geprofiteerd’! 🙂

  20140421_144705

 14. Ligfiets lovers 10 jaar geleden

  Met 3 volwassenen en 4 kinderen (en 1 volwassene op een bakfiets) erg gezellig gefietst! Een echte aanrader!

 15. Judith 10 jaar geleden

  Wij hebben een middag de quattro gehuurd en dit was een erg leuke ervaring! Omdat ik een (fiets)beperking heb was het even de vraag of ik op de fiets kon maar door de trapondersteuning was het prima te doen.

  We hadden het geluk dat het een zonnige dag was dus we hebben door een mooie groene, zonnige omgeving gefietst en aangelegd bij de gezellige theeschenkerij Eldorado.
  Er zijn veel mogelijkheden bij Vierfiets, omdat we met 6 personen waren heeft de eigenaresse voor een tandem gezorgd.
  Kortom een echte aanrader om Amersfoort en omgeving eens op een andere manier te bekijken!

  IMG_2361-2

 16. Chris en Bastienne Bernasco 10 jaar geleden

  We hebben met ons gezin een supergezelllige dag gehad op de Quattrocycle. Hoewel het ’s middags ging regenen, bleven de kinderen zingen, Dat zegt wel wat. Omgeving is ook mooi, we fietsten langs het Valleikanaal en door landgoed Den Treek, een rondje van ca. 25 km. Met de Quattro kun je nog meer genieten van de omgeving dan op een gewone fiets. Voor herhaling vatbaar!

  2014-05-08 21.49.24

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*