bel voor meer info met +31 6 52685570

WIJ ZIJN OPEN OP AFSPRAAK – WE ARE OPEN BY APPOINTMENT

  • nl
  • en

Routes en arrangementen

Wij hebben diverse leuke fietsroutes (+/- 25 km)  in en om Amersfoort ontwikkeld, sommige in combinatie met een leuk arrangement bij een restaurant of theehuis. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Mocht u een andere combinatie zoeken, neemt u dan gerust contact op.

Voor vragen of reserveringen:
bel 06-52685570
of stuur een mailtje naar
info@vierfiets.nl

*Genoemde prijzen zijn o.b.v. een Quattrocycle zonder ondersteuning. Voor een Quattrocycle mèt ondersteuning geldt een toeslag van 15 euro voor 4 uur en 18 euro voor 5 uur fietsen.

Valleikanaal – Theehuis Mon-Chouette

Tijdens deze rondrit komt u langs het Valleikanaal tussen Amersfoort en Leusden waarna u door Den Treek weer terug fietst. De fietstocht voert u ook langs een stukje van de oude Grebbelinie. Onderweg kunt u lekker wat eten en drinken bij Theehuis Mon-Chouette.

Mon-Chouette koffie
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met koffie/thee en een taartje voor 4 personen voor 94,- euro*

Mon-Chouette etagère
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met koffie/thee en een etagère met lekkers voor 4 personen voor 126,- euro*

Mon-Chouette lunch
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met soep, een lekkere meergranenbol brie of broodje beenham of een uitsmijter ham/kaas en melk/karnemelk voor 4 personen voor 126,- euro*

Mon-Chouette high-tea
Huur 5 uur de 4-persoons fiets, met een uitgebreide high-tea voor 4 personen voor 175,- euro*

Rondje Den Treek – Theeschenkerij Eldorado

Het is heerlijk fietsen in de bossen rond van Landgoed Den Treek. Tijdens deze rondrit komt u langs het landgoed, over mooie landweggetjes en drinkt u onderweg wat bij Theeschenkerij Eldorado.

Eldorado koffie
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met koffie/thee en een taartje voor 4 personen voor 94,- euro*

Eldorado lunch gewoon
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets een gewone lunch: wit en bruin brood, krentenbrood, vleeswaren, kaas, zoet beleg, koffie/thee, melk/karnemelk en een eitje voor 4 personen voor 112,- euro* Let op: voor minimaal 6 personen!

Eldorado lunch uitgebreid
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets een gewone lunch: wit en bruin brood, croissantje, krentenbrood, vleeswaren, kaas, zoet beleg, fruit, zelfgemaakte soep, een kroket, koffie/thee, melk, karnemelk en jus d’orange voor 4 personen voor 138,- euro* Let op: voor minimaal 6 personen!

Eldorado afternoon tea
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets een afternoon tea: diverse soorten zoete hapjes en eigen gemaakte taart met onbeperkt koffie/thee voor 4 personen voor 130,- euro*

Eldorado high-tea
Huur 5 uur de 4-persoons fiets, met een uitgebreide high-tea voor 4 personen voor 175,- euro*

Let op: Eldorado is op woensdag gesloten!

Rondje Soesterduinen - Restaurant 't Hoogt

Fiets door het unieke duinlandschap van de Soesterduinen. In deze route fietst u langs het prachtige Landgoed Paltz en kunt u een kijkje nemen bij het Nationaal Militair Museum op Vliegbasis Soesterberg. Onderweg strijkt u gezellig neer bij Restaurant ’t Hoogt.

’t Hoogt koffie
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met koffie/thee en een taartje voor 4 personen voor 94,- euro*

’t Hoogt 12-uurtje
Huur een ochtend de 4-persoons fiets, met een 12 uurtje bestaande uit een boterham kaas/kroket/gebakken ei met koffie/thee/melk voor 4 personen voor 112,- euro*

’t Hoogt lunch salade
Huur een ochtend de 4-persoons fiets, met een heerlijke lunch salade met koffie/thee/melk voor 4 personen voor 120,- euro*

’t Hoogt afternoon snack
Huur een middag de 4-persoons fiets, met een schaal met gezellige afternoon snacks met glas sapje/fris voor 4 personen voor 88,- euro*

Onderweg gezellig picknicken

Onze fietsen kunnen worden voorzien van een picknickmand (helaas niet in combinatie met kinderbankje). Die mag u zelf vullen, maar u kunt bij ons ook een gevulde picknickmand Queens bestellen. Dus strijk gezellig neer langs een van de mooie routes.

Picknickmand Queens
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met een gezellig gevulde picknickmand voor 4 personen voor 150,- euro* bestaande uit:

  • Fles verse smoothie
  • Fruitsalade
  • Belegde sandwiches; 3 halve per persoon (bijvoorbeeld huisgemaakte tonijnsalade en boerenkaas)
  • Een wrap per persoon
  • Een heerlijke muffin per persoon
  • Smeuïge brownie per persoon

Wij zorgen desgewenst kosteloos voor de picknickmand (optioneel), bestek, bekers, bordjes en servetjes! Zorg je zelf voor een leuk kleed?

Wij vragen voor het gebruik van picknickmand en servies een borg van € 35,00. Deze krijgt u bij het (ongeschonden) inleveren weer meteen terug!