Wij zijn open op afspraak | We are open by appointment
Alinker passingen alleen doordeweeks
tel +31 6 52685570 . info@vierfiets.nl
Vakantie sluiting | Holiday closure 17-07 - 18-08 '24

Routes en arrangementen

Wij hebben diverse leuke fietsroutes (+/- 25 km) in en om Amersfoort ontwikkeld, sommige in combinatie met een leuk arrangement bij een restaurant of theehuis. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Mocht u een andere combinatie zoeken, neemt u dan gerust contact op.

PS: na de coronaperiode zijn nog niet alle arrangementen weer opgestart. U kunt wel zelf met de horecagelegenheid contact opnemen om een reservering te maken.

Voor vragen of reserveringen:
bel 06-52685570
of stuur een mailtje naar
info@vierfiets.nl

*Genoemde prijzen zijn o.b.v. een Quattrocycle zonder ondersteuning. Voor een Quattrocycle mèt ondersteuning geldt een toeslag van 15 euro voor 4 uur en 18 euro voor 5 uur fietsen.

Valleikanaal – Theehuis Mon-Chouette

Tijdens deze rondrit komt u langs het Valleikanaal tussen Amersfoort en Leusden waarna u door Den Treek weer terug fietst. De fietstocht voert u ook langs een stukje van de oude Grebbelinie. Onderweg kunt u lekker wat eten en drinken bij Theehuis Mon-Chouette.

Mon-Chouette koffie
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met koffie/thee en een taartje voor 4 personen voor 94,- euro*

Mon-Chouette etagère
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met koffie/thee en een etagère met lekkers voor 4 personen voor 126,- euro*

Mon-Chouette lunch
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met soep, een lekkere meergranenbol brie of broodje beenham of een uitsmijter ham/kaas en melk/karnemelk voor 4 personen voor 126,- euro*

Mon-Chouette high-tea
Huur 5 uur de 4-persoons fiets, met een uitgebreide high-tea voor 4 personen voor 175,- euro*

Rondje Den Treek – Theehuis Eldorado

Het is heerlijk fietsen in de bossen rond van Landgoed Den Treek. Tijdens deze rondrit komt u langs het landgoed, over mooie landweggetjes en drinkt u onderweg wat bij Theeschenkerij Eldorado.

Eldorado koffie
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met koffie/thee en een taartje voor 4 personen voor 94,- euro*

Eldorado lunch gewoon
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets met een gewone lunch: wit en bruin brood, krentenbrood, vleeswaren, kaas, zoet beleg, koffie/thee, melk/karnemelk en een eitje voor 4 personen voor 112,- euro* Let op: voor minimaal 6 personen!

Eldorado lunch uitgebreid
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets met een uitgebreide lunch: wit en bruin brood, croissantje, krentenbrood, vleeswaren, kaas, zoet beleg, fruit, zelfgemaakte soep, een kroket, koffie/thee, melk, karnemelk en jus d’orange voor 4 personen voor 138,- euro* Let op: voor minimaal 6 personen!

Eldorado afternoon tea
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets met een afternoon tea: diverse soorten zoete hapjes en eigen gemaakte taart met onbeperkt koffie/thee voor 4 personen voor 130,- euro*

Eldorado high-tea
Huur 5 uur de 4-persoons fiets, met een uitgebreide high-tea voor 4 personen voor 175,- euro*

Let op: Eldorado is op woensdag gesloten!

Rondje Soesterduinen - Restaurant 't Hoogt

Fiets door het unieke duinlandschap van de Soesterduinen. In deze route fietst u langs het prachtige Landgoed Paltz en kunt u een kijkje nemen bij het Nationaal Militair Museum op Vliegbasis Soesterberg. Onderweg strijkt u gezellig neer bij Restaurant ’t Hoogt of het Soesterdal.

’t Hoogt koffie
Huur een ochtend/middag de 4-persoons fiets, met koffie/thee en een taartje voor 4 personen voor 94,- euro*

’t Hoogt 12-uurtje
Huur een ochtend de 4-persoons fiets, met een 12 uurtje bestaande uit een boterham kaas/kroket/gebakken ei met koffie/thee/melk voor 4 personen voor 112,- euro*

’t Hoogt lunch salade
Huur een ochtend de 4-persoons fiets, met een heerlijke lunch salade met koffie/thee/melk voor 4 personen voor 120,- euro*

’t Hoogt afternoon snack
Huur een middag de 4-persoons fiets, met een schaal met gezellige afternoon snacks met glas sapje/fris voor 4 personen voor 88,- euro*

Rondje Eempolder - Soest - Soesterduinen

Fiets eerst via de uniek Koppelpoort van Amersfoort naar de rand van de stad. Daar vervolg je de route langs de rivier de Eem waar je geniet van het weidse landschap van de Eempolder. Je komt aan in Soest waar je kunt pauzeren DLC café in het oude stationnetje van Soest. Of een lekkere pannenkoek kunt eten bij de Smickel. Tot slot ga je door het unieke duinlandschap van de Soesterduinen weer terug naar Amersfoort.

Onze fietsen kunnen worden voorzien van een picknickmand (helaas niet in combinatie met kinderbankje). Deze mand kunt u zelf vullen met eigen picknick spullen. Of u kunt bijv. een picknick bestellen bij Lunch en Borrel

Picknick
Iets nadat de fietstocht is begonnen, komen jullie via Muurhuizen aan bij Lunch & Borrel. Hier kunnen jullie de picknickmanden ophalen. Tevens een goed moment om nog even naar het toilet te gaan voordat jullie de tocht vervolgen. De lunch picknick manden worden per persoon gevuld met:

  • 2 luxe belegde minibroodjes
  • soep van de dag
  • een warme snack
  • fruitsalade
  • gebakje
  • jus d’orange

Borrel picknick
Liever een borrel picknick? Kies dan voor het volgende:

  • kleine flesjes prosecco of 2 flesjes bier, of 1/2 fles wijn, of 2 flesjes fris (op de fiets bij voorkeur alcoholvrij)
  • een borrelpakketje bestaande uit: kaas- en charcuterie plankjes, broodplankje, smeer en dip, nootjes, olijven en kipspiesjes

Dieetwensen kunnen bij het reserveren worden doorgegeven. Voor jonge kinderen passen ze de inhoud van de mand naar wens aan.

Prijs van beide picknick varianten is €15,- per persoon.

Let op: De picknick kan alleen in combinatie met de route door het centrum langs het Valleikanaal of door centrum en den Treek.

Tandem route Eempolder - Baarn - Soesterduinen

Tandem route Soesterduinen - Den Treek