Wij zijn open op afspraak | We are open by appointment
Alinker passingen alleen doordeweeks
tel +31 6 52685570 . info@vierfiets.nl

Leuke festivals in Amersfoort van 5 t/m 9 juni 2014

Leuke festivals in Amersfoort van 5 t/m 9 juni 2014

Allemaal leuke festivals in Amersfoort

Tijdens Pinksteren (8 en 9 juni) zijn er meerdere leuke festivals in Amersfoort. Vierfiets gaat als pendeldienst fungeren tussen Winkels op Wielen en The Realmans’ fair.

Winkels op Wielen (8 en 9 juni)

Winkels Op Wielen is een plek waar je spullen kunt kopen waar je blij van wordt, omdat ze duurzaam, lokaal of gewoon leuk zijn! Een plek waar je je vrienden ontmoet, een biertje of goede kop koffie kunt drinken en even snel naar de kapper kan gaan. Kijk hier voor meer info.

Lepeltje-Lepeltje (6 t/m 9 juni)

Winkels op Wielen maakt onderdeel uit van het festival Lepeltje Lepeltje:
Amersfoort maakt zich op voor vier dagen Bourgondisch genieten tijdens het extra lange Pinksterweekend. Van vrijdag 6 t/m maandag 9 juni vindt de eerste editie van Lepeltje Lepeltje plaats. Het groene Burgemeester Brouwerplantsoen zal het toneel zijn voor Lepeltje Lepeltje; een cultureel foodfestival voor jong en oud, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. En het beste nieuws? De toegang is gratis! Kijk hier voor meer info

The Real Showman’s Fair (5 t/m 9 juni)

Mobile Arts presenteert wereldpremière ‘The Real Showman’s Fair’ – 5 t/m 9 juni 2014 in en rondom Rietveldpaviljoen Zonnehof
Vanuit de nieuwe basis, het Rietveld Paviljoen Amersfoort, lanceert Mobile Arts een nieuw, intiem en mobiel festival onder de titel The Real Showman’s Fair; een minifestival in oude jaarmarktsferen met als basis een eigen gezelschap en in hun kielzog de uitvindingen van de Parade. De wereldpremière van The Real Showman’s Fair vindt plaats van 5 t/m 9 juni in en om het Rietveld Paviljoen op de Zonnehof. In het Pinksterweekend komen roemruchte bekenden samen op het plein voor het Rietveld Paviljoen. The Real Showman’s Fair bestaat uit attracties bekend van De Parade zoals De Zweefmolen, Fontijnbar, Café Correct, Silent Disco, Theatre Royal, de Leeuwenkooi en de Vliegende Vleugel. En natuurlijk de eigen “Showmen” met onder andere: Ellen ten Damme met het Blauwe Paard, de Gillende Keukenprins, de Levende Jukebox, Hendrik Jan de Stuntman en de Man die door zijn Ogen Ademt.

Donderdag 5 t/m maandag 9 juni 2014 Rietveld Paviljoen / Zonnehof –Amersfoort
Elke dag geopend van 15.00-23.00 uur (do vanaf 17.00 uur & ma 9 juni tot 21:00 uur)
TOEGANG GRATIS

Kijk hier voor meer info

Winkels op wielen flyer
Lepeltje-Lepeltje
The Real Showman's fair