Wij zijn open op afspraak | We are open by appointment
Alinker passingen alleen doordeweeks
tel +31 6 52685570 . info@vierfiets.nl

Vierfietsroutes voor een weekend of week

[vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”first last”]

Het is erg leuk om samen een weekje met de Quattrocycle op pad te gaan. Maak een heuse trektocht langs trekkershutten, hooiberghutten, of B&B’s. Het is ontspannen en gezellig om met elkaar te op één fiets te fietsen. Geniet onderweg van het Nederlandse landschap, ga lekker picknicken. Strijk neer op een gezellig terrasje en bewonder de leuke dorpjes en stadjes op de route.

Huurprijzen Quattrocycle (per fiets)

 • Weekend (2 dagen)  = onder constructie
 • Week (6 dagen) = onder constructie

Hieronder alvast een paar  voorbeelden van een routes voor een weekend of een week in Midden-Nederland

[/vc_column_text]

  0

  Weekend Eempolder – Kasteel Groeneveld – Lage Vuursche

  Leuke route om in tweedagen met de Vierfiets te maken. Geschikt voor kinderen. Je vertrekt vanaf station Amersfoort. Onderweg kun je koffie drinken bij de Generaal in Baarn, als je wilt zwemmen in het bosbad of bij kasteel Groenenveld langs. En na een kopje thee of fris bij ’t Hooge erf en een pannenkoek in Lage Vuursche eindig je de eerste dag bij chalets bij Puurlv. De volgende dag kun je onderweg lekker drinken en/of eten bij de Kiosk de Lange Duinen. Door de Lange Duinen en Korte Duinen kom je allerlei leuke plekken tegen om lekker te zitten en de spelen.

  0

  Weekend naar Langbroek

  Tijdens het Paasweekend met ons gezin van Amersfoort naar Langbroek gefietst. Een mooie groene route die langs twee mooie buitenplaats voert: Landgoed Den Treek bij Leusden en Kasteel Sandenburg in Langbroek. We hebben heerlijk overnacht in de hooiberghut van boer Verkerk. En de kinderen genoten van de lammetjes op de boerderij.

  0

  Weekje Midden Nederland

  De familie Vermunt maakte in de Meivakantie als eerste een rondrit met de Quattrocycle door Midden-Nederland. Ze gingen van Amersfoort naar IJsselstein, Giessenburg, Erichem en van Elst weer naar Amersfoort. Onderweg kregen ze veel enthousiast reacties. Ze hebben overnacht in trekkershutten en B&B’s. Al met al een geslaagde week.