Wij zijn open op afspraak | We are open by appointment
Alinker passingen alleen doordeweeks
tel +31 6 52685570 . info@vierfiets.nl
Vakantie sluiting | Holiday closure 17-07 - 18-08 '24

Alinker ervaring Ron Coenen

Alinker ervaring Ron Coenen

Ron Coenen heeft een herseninfarct gehad en was halfzijdig verlamd. Hij kan inmiddels wel weer lopen, maar grotere afstanden zijn soms moeilijk.

Ik gebruik de Alinker vooral als ik langere stukken moet lopen. Maar ook in de stad bij het winkelen. Lopen en kijken is een probleem en met de Alinker gaat dat prima. Ik kom overal bij en tussendoor zonder dat ik moet opletten waar ik loop of val.
Verder is het een uitkomst op beurzen, markten ed. Op beurzen/markten kan ik nu tegelijkertijd kijken en me voortbewegen zonder dat ik omvergelopen wordt, of zonder te vallen. En doordat hij opvalt, houden mensen ook meer rekening met je. Vaak haalde ik door vermoeidheid van dit alles het einde van de beurs niet eens. Nu wel!

En het vervoer in de auto of trein gaat prima. In de trein hoef je er niet extra voor te betalen. Al met al ben ik heel blij met de Alinker, hij heeft mijn mogelijkheden echt verruimd!!