Wij zijn open op afspraak | We are open by appointment
Alinker passingen alleen doordeweeks
tel +31 6 52685570 . info@vierfiets.nl
Vakantie sluiting | Holiday closure 17-07 - 18-08 '24

Alinker ervaring Nuri Baljé

Alinker ervaring Nuri Baljé

Nuri Baljé heeft Cerebellaire Ataxie. Zij kocht haar Alinker in de zomer van 2020 en was meteen heel enthousiast.

Sinds deze zomer trotse eigenaar van de Alinker! Na een heel leuk telefoongesprek met Sjoukje heb ik eerst afgesproken om de loopfiets een week te huren. Ik was zo enthousiast dat ik hem na de huurperiode heb gekocht. En wat ben ik hier blij mee. Ondertussen maak ik weer lekker lange wandelingen, breng ik er mijn kinderen mee naar school mee, en heb ik zelfs het hardlopen voor mezelf opnieuw uitgevonden. Ik noem de Alinker gekscherend mijn nieuwe benen. Op mijn gave gele loopfiets voel ik mij in m’n kracht!

Benieuwd naar mijn avonturen op m’n Alinker? Lees mijn blog of volg mij op Instagram.