Wij zijn open op afspraak | We are open by appointment
Alinker passingen alleen doordeweeks
tel +31 6 52685570 . info@vierfiets.nl
Vakantie sluiting | Holiday closure 17-07 - 18-08 '24

Alinker ervaring Ruud vd Veer

Alinker ervaring Ruud vd Veer

Wat ben ik blij met de Alinker, die ik een aantal weken heb!

Ik heb 12 jaar Parkinson, lopen gaat soms niet of moeizaam. Met de Alinker durf ik weer gewoon boodschappen te doen, zonder bang te zijn dat ik in de supermarket “vast” kom te zitten of last van balansproblemen te hebben. Ik stuur u foto’s van mezelf toe. Op onze “Vertellergroep” bij de logopediste was er veel interesse toen ik erover vertelde. Ik heb voor meer info verwezen naar uw site. Zojuist heb ik een mail ik gestuurd aan het bestuur van de Parkinson Vereniging afdeling Apeldoorn met de suggestie de Alinker als thema te kiezen op een van de komende maandelijkse bijeenkomsten van het Parkinson Café. Nogmaals dank voor uw “uitvinding”. Die moeten zo veel mogelijk mensen kennen!’