Bel voor meer info/call for more info +31 6 52685570

In de winter verhuren wij geen van tandems en vierfietsen.
Voor de loopfietsen zijn wij van maandag t/m vrijdag open op afspraak.
In winter we do not rent tandems and four bikes.
We are open by appointment for the balance bikes from Monday to Friday.

  • nl
  • en

Alinker ervaring Ruud vd Veer

Wat ben ik blij met de Alinker, die ik een aantal weken heb!

Ik heb 12 jaar Parkinson, lopen gaat soms niet of moeizaam. Met de Alinker durf ik weer gewoon boodschappen te doen, zonder bang te zijn dat ik in de supermarket “vast” kom te zitten of last van balansproblemen te hebben. Ik stuur u foto’s van mezelf toe. Op onze “Vertellergroep” bij de logopediste was er veel interesse toen ik erover vertelde. Ik heb voor meer info verwezen naar uw site. Zojuist heb ik een mail ik gestuurd aan het bestuur van de Parkinson Vereniging afdeling Apeldoorn met de suggestie de Alinker als thema te kiezen op een van de komende maandelijkse bijeenkomsten van het Parkinson Café. Nogmaals dank voor uw “uitvinding”. Die moeten zo veel mogelijk mensen kennen!’

0