Wij zijn open op afspraak | We are open by appointment
Alinker passingen alleen doordeweeks
tel +31 6 52685570 . info@vierfiets.nl

Alinker ervaringen Gea Mazier

Alinker ervaringen Gea Mazier

Gea Mazier is 57 jaar jong en sinds november 2020 in het bezit van een Alinker.

Zeeland 2020

De Alinker gaat overal mee naar toe

De eerste keer met mijn hond Mo

Vanaf mijn 14de altijd last gehad van mijn rug. In 2003 geopereerd aan een hernia en met pijnmedicatie ging het redelijk tot 25 december 2019. Van het ene op het andere moment geen gevoel meer in mijn linker voet, wat een hele vreemde gewaarwording was. Oorzaak een grote hernia, waar ik 11/2 2020 aan geopereerd ben.
Helaas is de operatie niet goed verlopen. Ging erin met een klapvoet en kwam eruit met het Cauda Equina Syndroom.In mijn geval een klapvoet, krachtverlies in beide benen, een rij broek anesthesie, problemen met blaas en darmen en 24 uur pijn in mijn rug.
Behandeling bestaat nu uit de pijnpoli en maag darm specialist.

Al heel snel de trike ligfiets ontdekt en aangeschaft. Eentje voor de boodschappen, de ander voor de bossen in Nunspeet en omgeving. Beide met trapondersteuning.
Lopen deed ik met behulp van een rollator en dat voelde als heel oud. Reacties vanuit de omgeving vooral medelijden. Via via kwam ik de Alinker tegen en ik wist het meteen……die wil ik.

Begin november was het zover en kwam ik in contact met Sjoukje. En hoe verrast was Sjoukje dat ik de Alinker meteen kocht en meenam naar Nunspeet. In het begin was het wennen, maar hoe fijn is het om zelfstandig te kunnen winkelen. Reacties uit de omgeving zijn alleen maar positief. En sinds december 2019 kan ik Mo, mijn hond weer uitlaten.

Samenvattend: super blij met mijn Alinker!